onsdag den 11. november 2009

Nye forsyninger

I dag kom pakken fra Holland. Det er jo altid rart at lukke pakken op og finde glas der er pakket ordentligt ind. Ufedt at modtage knækkede stænger.


Jeg er fuldstændigt faldet for farverne i dette skønne Lauscha-glas. Især den blå og den olivengrønne synes jeg virkelig mangler i Morettis farver. Selv om lauscha er tysk, har jeg ikke fundet ret mange steder i Europa der forhandler det og slet ikke i de farver jeg gerne ville have. Hos www.sansiera.nl havde de alle de fire farver jeg var på udkig efter.Især den blå her er jeg helt solgt i. Hos Sansiera hedder den "Donker teal". En blå søanemone... ja det bliver vel min egen sag! Jeg elsker den her blå og jeg elsker at lave de her søanemoner. Min logik! Basta!


Den røde transperante fra Lauscha er vildt flot. Den er meget lettere at arbejde med end Morettis trans rød, fordi den ikke er en striker. Den har den farve den har og bliver ikke mørk og underlig i flammen.


Perlen til venstre er cocoa med cobber green stringer, til højre er steel blue med turkis stringer.
Der er vist basis for at lege videre. Mere om mos agate en anden gang.

1 kommentar:

  1. Mmm, olivengrøn :)
    Og jeg kan se hvorfor du kan lide 'donker teal', meget delikat, men kan man se den som andet end sort på afstand?
    En anden dejlig rød er Vetrofonds Candy Apple. Også virkelig lækker, noget mørkere end den du har der, og den kan miste sin transperans ved bearbejdning, men er skøn over en lysere kerne. Den kan jeg godt anbefale.
    Hmm, jeg har jo ellers lige snoldet glas ... :)

    SvarSlet